Verdien meer dan lof en eer met je eindwerk…

Succes met het afwerken van je eindwerk. Nu de laatste loodjes in zicht komen, ben je als bijna afgestudeerde wellicht al volop plannen aan het maken. Wat extra budget kan geen kwaad…

Ben je trots op je eindwerk ? Wil je er naast eer ook nog munt uit slaan ? Even een overzichtje…

1. Innovation award

Aan de West-Vlaamse hogescholen worden jaarlijks heel wat innovatieve afstudeerwerken gemaakt, met boeiende thematieken uit de profit en de non-profit sector. De wedstrijd Innovation Awards wil deze werken een duwtje in de rug geven.

Twee inhoudelijke criteria staan daarbij voorop: de afstudeerwerken moeten vernieuwend zijn en moeten een meerwaarde betekenen voor het werkveld.

De formele voorwaarden zijn beperkt:

  • Het moet gaan om laatstejaarsstudenten die afstuderen aan een West-Vlaamse hogeschool (HOWEST, KATHO of KHBO)
  • Inschrijven dient te gebeuren door de student via www.innovation-awards.be.
  • Het afstudeerwerk mag evengoed een traditionele scriptie zijn als bv. een SBP, een stage of een geïntegreerd project.
  • Het doet er evenmin toe of het werk samen met een bedrijf, een non-profit organisatie of binnen de hogeschool zelf gemaakt is.
  • En het hoeft evenmin om een echte ‘uitvinding’ of een compleet nieuw product te gaan; onder vernieuwing verstaan we bv. ook het toepassen van actuele technologieën of methodieken in een andere sector.

2. Vlaamse scriptieprijs

 

 Laat iets van je horen : Schrijf een vlot leesbaar persartikel (maximum 7000 tekens) over jouw BaMa-eindproject. Upload het samen met je eindwerk vóór 10 oktober 2011 via het inschrijvingsformulier.

 Laat iets van je zien : De Vlaamse Scriptieprijs brengt jouw eindwerk onder de aandacht van kranten, dagbladen en andere media. Bovendien komt het in de Scriptiebank terecht, een visitekaartje voor je latere carrière.

Een eindwerk rond pedagogie, educatie, innovatie & technologie, of exacte wetenschappen? Ding dan ook mee naar de Klasseprijs, de Eosprijs en de Agoriaprijs ter waarde van 500 euro. En maak kans op een driedubbele overwinning.

3. Schreef je een eindwerk over popmuziek of het brede muzieklandschap ?  Win tot 500 Euro en eeuwige roem met de Popthesisprijs van Poppunt.  Schrijf in tot en met 9 september 2011 via poppunt.be

4. Maakte je een eindwerk in de opleiding vroedkunde ?  Voor de VLOV-prijs 2012 is de uiterste indiendatum 28 oktober 2011. Meer informatie vind je hier.De geldprijs die je met de VLOV-prijs kan winnen is: eerste prijs: 500 €, tweede prijs: 250 €, derde prijs: 125 €

5. de selectie voor de Bachelor Award 2011 gebeurt via Katho (interne selectieprocedure). Spreek hiervoor je begeleidende docent aan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s